Z deníku OJ aneb co se dělo v listopadu 2013

12.12.2013 - Naše novinky


Konec roku se blíží, Vánoce za dveřmi a my přinášíme další nahlédnutí do naší ONLINE jazykové kuchyně. Co se tedy dělo u nás v listopadu?
 

Stále jsme vám nablízku

Stejně jako v říjnu jsme za vámi vyrazili do terénu a mohli jsme se společně vidět hned na dvou místech. Zájemci o jazykové kurzy pro firmy se s námi mohli setkat na vyhlášení Zaměstnavatele roku, neboť jsme partnerem tohoto personalistického klání. Naopak zájemci o nakupování nás zahlédli v našem mobilním OJ stánku v obchodním domě Futurum v Hradci Králové. Zdravíme všechny ty, kteří nás navštívili a děkujeme za prima popovídání si.

 

Podporujeme dobré věci

Na začátku letošního roku jsme podpořili děti z dětských domovů a děti ze sociálně slabých rodin, kterým jsme věnovali naše jazykové kurzy, neboť by si je jinak nemohly dovolit. Nyní jsme podpořili jiný druh dobročinné akce – zúčastnili jsme se hnutí Movember. Na začátku listopadu jste tak mohli vidět pány v našem týmu hladce oholené, na konci října pak všechny s pěstěným knírkem. O Movemberu jsme psali, mluvili, diskutovali s těmi, kteří se knírkům divili a snad jsme byť malou kapkou pomohli těm, kteří to potřebují. Máte námět, jak a koho podpořit v některém z dalších měsíců? Určitě nám dejte vědět, třeba na našem facebooku.
 

Něco málo z novinek

Ti, kteří s námi studují, tak vědí, že nespíme na vavřínech a překvapujeme novinkami. V listopadu jsme pilně pracovali na několika z nich. Ta nejdůležitější se týká velmi povedených grafů pro personalisty, pokud používají kurzy pro firemní vzdělávání, neméně důležitá je ale i druhá novinka, která se týká všech. Na základě vašich podnětů a postřehů jsme začali upravovat studovnu – tedy tu část, kterou vídáte denně při studiu. Nyní je vše téměř z 90 procent hotovo, doděláváme poslední úpravy, testujeme a věříme, že do konce roku vám výsledek práce představíme. Je na co se těšit :) I nadále však sbíráme veškerou vaší zpětnou vazbu a zlepšováky zařazujeme do vývoje.
 
Autor: Martin Dvořák, jednatel společnosti




Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide