Co se dělo v březnu 2014

14.4.2014 - Naše novinky

V březnu se obvykle ještě jezdí na hory, ale letos to bylo již víceméně na tričko a přechod skoro rovnou až do léta. Jarní únava tak byla přeskočena a ani my v OJ jsme nezaháleli a připravili jsme opět novinky, které vás jistě potěší.

Skype lekce

V mé minulé měsíční rekapitulaci jsem psal o naší nové službě „Lektor po ruce“ v rámci které má každý náš student po ruce online živého lektora, se kterým může po většinu dne konzultovat probíranou látku prostřednictvím chatu. V březnu jsme udělali další krok k tomu, abychom vám byli ještě blíže. Začali jsme nabízet Skype lekce, tedy plnohodnotnou formu výuky jeden na jednoho. Místo toho, abyste chodili do jazykové školy nebo se scházeli s lektorem po kavárnách, máte lektora přímo doma díky živému video přenosu. Nedostižitelnou výhodou našich online skype lekcí je fakt, že jsou přímo vázány na naše kurzy. Učíte se každý den látku, kterou máte v našich jazykových kurzech, jednou nebo dvakrát týdně se spojíte s lektorem a probíráte vše, co jste se během týdne naučili, co Vám dělalo problémy a co Vám nebylo jasné. Podle úrovně kurzu, který studujete, jsou skype lekce buď výhradně v cizím jazyce nebo Vám lektor může látku vysvětlovat i česky. Za prvních několik dní máme již více než 50 objednaných skype lekcí. Pokud cítíte, že i Vám kontakt s lektorem může ve výuce pomoci, zkuste je.

Jazyková akademie

Jenže lektorem po ruce ani osobními skype lekcemi to u nás nekončí. Právě pro vás chystáme Jazykovou akademii. Novinku zatím nevídanou. Představte si, že každé ráno od nás dostane několik slovíček na naučení se, odpoledne si najdete 20 minut na studium speciálního jazykového kurzu a večer bude mít na výběr, zda se zúčastníte jazykového webináře, poslechnete si pohádku v angličtině, spojíte přímo s lektorem nebo si s námi zacvičíte s anglickým komentářem. Takto intenzivně, jeden den za druhým po celý měsíc! Jestli Vás zatím žádný jazykový kurz neposunul, věřte, že s Jazykovou akademii se posunete výrazně. Sledujte své emailové schránky, již brzy Vám pošleme více informací.

 

Hezký den všem čtenářům,

 

za tým OJ, Martin

 





Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide