Co se dělo v únoru 2014

11.3.2014 - Naše novinky

V únoru jste o nás moc neslyšeli, ale to neznamená, že jsme zaháleli. Připravovali jsme nové marketingové kampaně, které přineseme na konci března. Můžete se těšit i na naše nové rádiové spoty, které budou opět „inteligentně vtipné“. A máme pro vás i další novinky.

Lektor po ruce

Kdokoli, kdo se nyní přihlásí do demo lekce nebo do studovny (část našeho systému, kde probíhá výuka), tomu se objeví v pravém spodním rohu okénko pro online komunikaci s našim jazykovým lektorem.  Cokoli je komukoli nejasné, stačí kliknout, napsat a obratem má odpověď od někoho z našeho týmu. Během prvních dní využilo tuto novou službu v testovacím režimu několik desítek studentů a pokud o ni bude i nadále zájem, budeme vám takto nablízku i nadále. Naši lektoři jsou nyní přítomni každý pracovní den od 8:30 do 20:30 a uvažujeme o prodloužení až do 22 hodin.

Nová verze studovny za humny

Ti, kteří s námi studují na tabletech nebo chytrých telefonech vědí, že to jde. Vše funguje, jen ovládání není tak pohodlné jako na klasickém monitoru. A toto bude brzy již minulostí. V lednu a únoru naši IT specialisté strávili stovky hodin přípravou něčeho jedinečného, něčeho, co opět posune ONLINE jazyky o kus dopředu. Právě pro vás implementujeme zcela přepracovanou studovnu, která bude plně responzivní. Jinými slovy, ať budete studovat na jakémkoli zařízení (počítač, tablet, telefon) a na jakémkoli operačním systému, budete mít ONLINE jazyky vždy k dispozici perfektně přizpůsobené velikosti displeje vašeho zařízení. Již žádná malá nečitelná písmenka, již žádná tlačítka, která nejdou pořádně zmáčknout, již žádné drag-and-drop funkce, které se na tabletu pletou s posunem obrazovky. V březnu se dočkáte zcela nové verze a věříme, že budete nadšeni, jako jsme my z první testů.

 

Děkujeme za vaši přízeň,  za tým OJ, Martin

 

 





Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide