Co se dělo v září 2014

16.10.2014 - Naše novinky

Ani v měsíci září jsme nezaháleli a připravovali pro Vás další novinky. Co se dělo? Pojďte se podívat…

Druhé kolo Akademie

Protože je stále mnoho z Vás, kteří bojují s věčnými začátky a motají se ve věčném kruhu začátečníků, rozhodli jsme se otevřít další kurz Akademie. Tento 30 denní intenzivní kurz angličtiny jste si přímo zamilovali – a my se ani trochu nedivíme. J Kurz odbourá bloky ze strachu a studu z mluvení. Je tvořený zábavnou formou příběhu, jako kdybyste se dívali každý den na seriál. Učíte se ani nevíte, jak! Kurz Akademie právě probíhá, ale pokud byste o tento kurz měli také zájem, nezoufejte, připravujeme pro Vás další kola tohoto úspěšného kurzu angličtiny pro úplné a věčné začátečníky.

A co si o kurzu Akademie myslí naši studenti? Jak se jim studuje a jak se jim kurz líbí?

Ahoj ,

dnes je už třináctý den co si "hraju" s touto hrou zvanou Angličtina. Záměrně píšu hrou, protože mi to jako hra přijde. Je mi už 50 a s Anglinou jsem začínal už mockrát. Nikdy jsem se jako samouk nepřenesl ani přes sloveso " to be". A kurzy v jazykovkách dneska pro začátečníky skoro neotvírají. Málo zájemců. Nebo aspoň já tak vždycky dopadl. Objevil jsem tohle a jako na potvoru mě pozvali i do kurzu, do kterého jsem se hlásil už dříve. Tak jsem začal dělat dva kurzy současně. Jeden vždy hodinu týdně a tento. Je to bomba zažít ten rozdíl "naživo". Klasická školská nezáživná forma vs interaktivní a zábavná... Opravdu je to velký rozdíl. A mám radost z toho že po týdnu jsem byl dál, než po mnohaletém zkoušení o samouku...(to fakt nešlo)

Ivoš Pardubice 


Dobrý večer.

Absolvuji Váš rychlokurz angličtiny a jsem hodně spokojená. I když se sama učím už několik let, tak už v prvních lekcích je mi objasněna spousta věcí, o kterých jsem nevěděla :-).

Chtěla jsem se zeptat, jestli budete dělat podobné rychlokurzy i v ostatních jazycích. Ráda bych přičichla k francouzštině a italštině :-).

Předem děkuji za odpověď!

Vlaďka Jílovcová

PS: Ráda Vás doporučím dál!

 

Kurz je velice interaktivní a zábavný. Je to velmi dobrá metoda, jak se učit jazykům.

Jaroslav

 

Noví spolužáci milovníci jazyků

Hádejte, kolik nových spolumilovníků jazyků se k nám v měsíci září připojilo? Je to krásných 372 nových studentů.

Všem držíme palce a přejeme nejen nováčkům, ale i našim stálicím mnoho studijních úspěchů a hlavně mnoho zábavy při studiu!

Protože kdo si hraje, nezlobí a ještě se u toho hodně naučí! 

 

Autor: Adéla Tomešová

 





Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide