CO SE DĚLO V ŘÍJNU 2014?

12.11.2014 - Naše novinky

Máme pro Vás novinky ze života OJ. Dozvíte se reakce studentů na druhé kolo Akademie a informace o čerstvě spuštěných obchodních kurzech angličtiny a němčiny pro pokročilé. Pojďme společně nahlédnout pod pokličku Online jazyků...   

 

Úspěšní absolventi akademie

Jak jsme Vás informovali v zářijovém zpravodaji, v říjnu byla spuštěna druhá Akademie neboli kurz MilujuAngličtinu A1. Díky 30 dennímu intenzivnímu kurzu pro úplné a notorické začátečníky odbouralo strach a stud z mluvení mnoho dalších studentů. O jejich dojmy z kurzu se s Vámi rádi podělíme.

 

"S kurzem jsem byla velice spokojená, nenásilnou a pozvolnou formou jsem se naučila základy AJ, na kterých budu moct dále stavět. Myslím si, že základy, které jsem díky vám získala, jsou pevné a snad i trvanlivé. Díky Gabčo tobě i všem ostatním povzbuzovatelům, jste prostě super. Přeji vám hodně sil do další práce a hodně nadšených a spokojených studentů. Jen tak dál, máte můj veliký obdiv a mé veeeelkééé díky."

Marcela Krejčí

"Děkuji velice za kurz, mnoho slovíček a vazeb jsem si oprášila, zjistila, co vše jsem zapomněla a začínám pomalu mluvit. Myslím, že jsem se díky Vám zlepšila."

Iveta Mrkáčková

"Dobrý den, Váš kurz je skvělý. Moc mě bavil a jsem ráda, že jsem ho absolvovala. Každý den jsem se těšila co nového a jakou formou se budu učit. Přetahování, doplňování a video s pochvalou nemělo chybu. Děkuji a přeji mnoho úspěchů a dalších dobrých nápadů."

Adelaid

"Dobrý den, jsem velmi spokojena. Každodenní angličtina mi bude chybět. Prosím, jakým kurzem nyní mohu navázat? Vynikající projekt. Nejlepší způsob, jak si získat lásku ke studiu jazyků."

Romana

 

Díky krásné zpětné vazbě od studentů jsme se rozhodli, že intenzivní kurz zpřístupníme celoročně. Máte radost? Více informací Vám přineseme v dalším zpravodaji. Sledujte i naše webové stránky a Facebook ! :-)

 

Nové kurzy pro náročné

Vyhověli jsme přáním našich náročnějších studentů a spustili jsme nové jazykové kurzy zaměřené na obchod a obchodní dovednosti: Obchodní angličtina pro pokročilé B2  a Obchodní němčina pro pokročilé B2 .

Pro většinu z vás je obchodní cizí jazyk nezbytnou součástí pracovního dne, proto tyto kurzy tvořili odborníci s praxí a jen podkladové materiály čítaly na 320 stran A4. Jedná se zatím o obsahově nejrozsáhlejší kurzy a jsme na ně náležitě pyšní :-)

 

Okořeňte si své znalosti kapkou obchodní hantýrky i Vy.

Těšíme se na příště. Sledujte náš blog a novinky ze života OJ.

Mějte se krásně a bavte se (s) ÓJé!

 

Autor:  Adéla Tomešová





Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide