Co se dělo v prosinci a jaký byl rok 2014?

13.1.2015 - Naše novinky

Vánoce jsou za námi, dárky rozbalené, cukroví snědené a šampaňské vypité. Co se nám v roce 2014 povedlo a jak jsme si užili poslední měsíc v roce? Pojďme společně nahlédnout do zákulisí OJ.

Vánoční nadílka od online Ježíška

S vánoční náladou jsme pro vás v prosinci připravili akci 1 plus 1 zdarma. Kurzem jsme obdarovali toho, kdo měl stejný nápad a vybral kurz jako dárek pro někoho blízkého a milovaného. Pod stromečkem tak místo měkkoušů (takzvaných měkkých dárků) nalezlo hodnotný dárek celkem 608 studentů.

Jsme 18146 členná online rodina

Za rok 2014 se k naší velké online rodině přidalo 3246 studentů. Celkem už online kurzy studuje 18146 spokojených studentů. Za to jsme moc rádi a těšíme se na další bratry a sestry! :-)

Nesmíme opomenout ani nové velké klienty. Online jazyky si vybraly a úspěšně studují velké firmy jako Siemens, Makro, DHL, Liebherr a další.

Novinky a vylepšení pro zábavnější učení

Aby se vám dobře učilo, vymýšlíme stále nové funkce, které usnadní výuku. Můžeme se pochlubit responzivním webem (je možné studovat na jakémkoli přístroji), novými funkcemi na procvičování slovíček (možnost volit různé formy procvičování) a novou nástěnkou, která zaznamenává všechny vaše úspěchy a pokroky.

Zajímavé zajímavosti

Každý si vybere to pravé ořechové, můžete vybírat z 31 online kurzů a novinkou jsou i kurzy nejazykové. Na základě vašich přání a kladné zpětné vazby jsme zpřístupnili kurz Akademie celoročně. Tento kurz si chválí začátečníci, kteří na základě kurzu odbourají bariéry studu z mluvení a věčného začínání. Pro jazykofily dychtících po gramatických výkladech, slovní zásobě a všeho, co se cizích jazyků týká, jsme vytvořili nový blog milujujazyky.cz, kde naleznete a stáhnete zdarma vše, co potřebujete a hlavně zábavně! Na zábavu jsme experti!

Co nás čeká a nemine

Do nového roku máme opět velké sny a cíle. Těšte se! Budeme vám postupně informovat o novinkách. Co vám ale můžeme prozradit už nyní? Nadále budeme prohlubovat spolupráci s kamennými jazykovými školami a vědeckými sférami a také chceme poznat svět – vlastně, aby svět poznal online jazyky. :-) V roce 2015 expandujeme na zahraniční trhy.

Přání a zvonec na konec

Na závěr Vám přejeme veselý a úspěšný rok 2015, ať jste zdraví, šťastní a usměvaví a ať se vám splní všechny vaše sny a přání! :-)

Onliňáčkům zdar!





Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide