Co se dělo v srpnu 2014

5.9.2014 - Naše novinky

CO SE DĚLO V SRPNU 2014

V letním srpnovém měsíci jsme pracovali na nové zářijové kampani a také jsme se účastnili velkého volejbalového turnaje firem.  A jak to všechno dopadlo? To Vám hned napíši.
 

NAŠE RADOST, VAŠE RADOST

Rádi vám děláme radost, a tak jsme se rozhodli, že pro všechny jazykové nadšence vymyslíme nějaký speciální kurz. Jak jsme se rozhodli, tak se i stalo a vznikl kurz 1000 slovíček. Reklamu na tento kurz jste mohli slyšet v rádiích E2 a F1. Kurz obsahuje 1000 slov, se kterými se setkáváte každý den, je ale rozšířen o obtížnější slovní zásobu. Dozvíte se tak, jak se řekne máma, táta, ale i kmotr, sirotek nebo snacha. Na své si přijde úplný začátečník i zkušený „jazykoznalec“. 1000 slovíček nabízíme v pěti světových jazycích (AJ, NJ, FJ, ŠJ a RJ) a specialitkou kurzu jsou obrázky, o které je kurz obohacen. Doporučujeme tedy studentům, kteří se učí pomocí vizualizací. Kurz slovní zásoby si můžete aktivovat i Vy, pokud jste tak ještě neučinili.
A pospěšte si! Kdo si aktivuje tento kurz do 30. 9. 2014, má ho zdarma. Pošlete proto odkaz na www.milujujazyky.cz i svým známým a kolegům, dokud je čas! :)
 

VOLEJBALOVÝ TURNAJ

V měsíci srpnu jsme byli vyzváni na velký volejbalový turnaj firem. Letní beachvolejbalové utkání se konalo páteční odpoledne v Beach centru v Hradci Králové. Turnaje se účastnilo celkem 8 firem. My jsme samozřejmě nemohli chybět a v zastoupení Gabči a Adély jsme se vydali reprezentovat OJ. První cenu jsme sice nevybojovali, zato jsme však bavili všechny přítomné – hráče i diváky, kteří fascinovaně sledovali naši strategii „co nejvíce zmást soupeře“. Odhodlaně jsme se vrhali za míčem písek ne-písek a bojovali statečně. V průběhu turnaje jsme si vypilovali skvělou technologii úderu, za což jsme následně obdrželi diplom.
Fotečky z turnaje a diplom si můžete prohlédnout v naši galerii na Facebooku.
 

1000 slovíček zdarma - radiový spot

 
A teď už vesele do dalšího měsíce!  Ať se Vám v září daří. Ať Váš úsměv září a radost a optimismus kolem Vás jen hýří.
 
Mějte se onlinově! :-)
 




Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide