Co se dělo v červnu 2014

4.7.2014 - Naše novinky

V posledním předprázdninovém měsíci jsme se u nás v ONLINE jazycích pustili do jednoho velkého experimentu,který nás velmi baví.

Miluji angličtinu

Je jím jazyková akademie, kterou jsme pojmenovali Miluji Angličtinu. Jedná se o intenzivní 30 denní výuku pro začátečníky nebo věčné začátečníky, která studenty doslova zahltí angličtinou. A v čem akademie spočívá? Každý den ráno přijde studentům motivační email s úkolem a zároveň se mu v našem systému otevře 20 minut výuky na tento den. Na konci každého týdne je k dispozici webinář, kde naši lektoři rekapitulují probranou látku. A aby toho nebylo málo, každý týden čeká studenta individuální skype lekce s lektorem a pokud má zájem i přepadový minutový telefonní hovor v angličtině.Všechny poslechy a slovíčka z kurzu je možné stáhnout do mp3 přehrávače. Slovíčka je navíc možné vytisknout na kartičky pro snazší učení se třeba cestou z práce.

Pokračování

Do prvního běhu akademie se přihlásilo 80 studentů. Velmi nás těší jejich velkého nadšení a také velké množství pozitivních ohlasů. Nechci předbíhat, ale možná se pustíme do pokračování, když vidíme, jaký má akademie úspěch.

I v červenci čtěte dále náš blog, protože další velká novinka je na spadnutí.

 

Za tým OJ, Martin





Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide