Co se dělo v červenci 2014

12.8.2014 - Naše novinky

V červenci jsme v ONLINE jazycích zažili velmi mnoho a dnes vám napíši, co všechno to bylo.

Nová verze studovny

Naší stávající studenti již několik dnímohou testovat novou verzi studovny, tedy tu část, ve které probíhá onlinevýuka. Dali jsme si opravdu velmi záležet na tom, aby nová verze byla dokonalá.Je hezká, přehledná, odlehčená, ale hlavně, je plně responzivní - tzn. od teďje možné studovat v plném komfortu i na jakémkoli mobilním zařízení, tedytabletu nebo telefonu. Do nové studovny je možné se dostat z té staré,kliknutím na odkaz v horní žluté lince. Dejte nám vědět, jak se vám líbí.

Ruština pro začátečníky je na trhu

Často se nás studenti ptají, kdy opětpřijdeme s novými kurzy. Ten čas je právě teď – v našem eshopu nově přibyl nový jazyk a to ruština. Začínáme úrovní pro začátečníky a podle ohlasů studentů případně přidáme i úrovně pokročilejší. Světové vztahy s Ruskem jsou sice aktuálně poněkud napjaté, nenechte se však odradit a dejte ruštině šanci.

Přestěhovali jsme se

Je nás stále více – noví lektoři připravují další kurzy, skype lektoři rozšiřují počty svých studentů, přibíráme obchodníkypro další regiony, máme studenty na brigádě – zase jsou nám kanceláře malé. Ačkoli jsme se stěhovali do větší kanceláře již jednou na začátku roku, v červenci jsme měnili místo znovu a snad alespoň zase na půl roku budeme mít klid :-) Nově nás najdete v Nerudově ulici. Hradci Králové jsme stále věrni.

 

Hezký zbytek prázdnin za OJ přeje Martin.





Zpět na přehled článků
Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies, nezbytných pro dobré fungování webu.
highslide